Konditoria ja kahvila Miriam'sin yrityspalvelut

Hurmaaviin herkutteluhetkiin

Herkkupalvelu tuo kahvilatunnelman
koteihin ja yrityksiin.

MIRIAM'S HERKKUPALVELU SUUNNITTELEE JA TOTEUTTAA KOKOUSTARJOILUT, CATERINGIN JA PALJON MUUTA

Miriam’sin Herkkupalvelu tekee kohtaamisistasi tärkeitä. Autamme kiittämään, palkitsemaan tai yllättämään työyhteisösi, yhteistyökumppanisi tai asiakkaasi. Laajasta valikoimastamme löytyy jotain jokaiselle – tai sitten suunnittelemme ja toteutamme tilauksesi toiveidesi mukaan.

henkilökohtainen palvelu

Asiantuntijuus ja erityisruokavaliot
Brändikohtainen räätälöinti ja ideointi
Catering ja esillepanojen suunnittelu
Herkulliset asiakaskokemukset

Varaa henkilökohtainen tapaaminen

 herkkukaupan yritystili

Helppo ja nopea käyttää
Tallentuva tilaushistoria
Yritys- ja laskutustietojen hallinta
Toimitus, jopa samana päivänä

Yritystilin luominen

raikas ja runsas valikoima

Makeat, suolaiset ja ruokaisat herkut
Valmiita ideoita tilaisuuksiin
Gluteenittomien tuotteiden runsaus
Maksu verkkopankista

Osta herkkukaupasta

Näin autamme tarjoilujen ja tapahtumien suunnittelussa

Isommat, yli 30 henkilön ruoat tai määrällisesti suuret tilaisuudet suunnitellaan aina henkilökohtaisena palveluna. Meiltä saatte tarvittaessa myös esillepanon ja tarjoilupalvelun myös iltatilaisuuksiin.

Lue 5 vinkkiämme vaikutuksen tekemiseen

Yritystapaaminen Miriam'sissa 

Kun haluat tietoa Herkkupalvelumme yrityssopimuksista tai ideoita ja vinkkejä tarjoiluihin, tarvitset apua suuremman tapahtuman suunnitteluun tai kaipaat räätälöityjä tuotteita valikoimamme ulkopuolelta:

Varaa tapaaminen
p. 050 5431487
eveliina.kuusniemi@miriams.fi

"Olemme olleet pitkään Miriam'sin asiakkaita"

Solteq Oy:n Jyväskylän toimipiste on ollut Miriam’sin yritysasiakas jo pitkään, ja heti verkkokaupan julkaisemisen jälkeen he olivat innokkaita kokeilemaan uudenlaista tapaa tilata kahvituksia ja catering-palveluita.

”Olemme tilanneet Miriam’sin verkkokaupasta lukemattomat kokoustarjoilut ja leivonnaiset, sekä omalle väellemme että asiakastilaisuuksiin. Verkkokauppa on helppo ja nopea vaihtoehto – viitetiedotkin ovat valmiina lisättäväksi. Erityisesti kuljetuspalvelu on todella hyvä lisä ja helpottaa tilaisuuksien järjestämistä”

- Jenna Lahikainen, Solteq

Bo LKV:n kutsuvierasjuhlissa herkullisen kauniit tarjoilut

Bo LKV vietti helmikuussa 2019 kutsuvierasjuhlia uudella Jyväskylän toimistollaan, ja Miriam’s vastasi rennon cocktail-tilaisuuden tarjoiluista. Pöytään katettiin valikoima salaatteja, pesto-valkosipulileipää hummuksella, marinoituja oliiveja, porotäytteisiä ruisnappeja ja fetatomaattipiirasta pieninä suupaloina. Lisäksi vieraille oli tarjolla kakkubuffet, josta löytyi liuta Miriam’sin klassikkokakkuja ja muun muassa vegaanista popcorn-kinuskikakkua.

”Ihanan herkulliset ja visuaalisesti kauniit tarjoilut. Ja palvelu oli ystävällistä ja tehokasta!”, kertoo Bo Jyväskylän toimistosihteeri Hanna Latva-Lusa. ”Erityismaininta Miriam’sin kätevän keskeisestä sijainnista toimistomme naapurissa – se helpotti ja joustavoitti juhlajärjestelyjä.”