Kahvila & konditoria

Parhaat raaka-aineet, käsityö ja herkullisuus,
niistä on Miriam's tehty!


Tunnelmallinen kahvilamme tarjoaa hurmaavia herkutteluhetkiä vaivattomasti pöytiin tarjoiltuna.

Uniikki kahvilamme Jyväskylän keskustassa tarjoaa aitoja kohtaamisia ja unohtumattomia herkutteluhetkiä. Ainutlaatuinen miljöö, yksilölliset tuotteet ja pöytiintarjoilu tekevät Miriam'sista kahvilan, jollaista et löydä muualta! Voit tulla nauttimaan meille herkullisesta aamiaisesta, runsaista salaateista sekä suolaisista ja makeista leivonnaisistamme. Erityisen kuuluisia olemme suussa sulavista kakuistamme! Olemme erikoistuneet erityisruokavaliotuotteiden kehittämiseen, ja meiltä löydätkin maistuvat ja laadukkaat herkut jokaiselle.

Aitous on yksi kantavista arvoistamme jo kahvilan perustamisesta lähtien. Parhaat raaka-aineet, käsityö ja herkullisuus ovat meille tärkeitä niin kahvilassa kuin tilaustuotteissammekin.

Keitämme itse hillomme ja vaniljakreemimme, kahvimme on paikallisen Paahtimo Papun luomusumppia, gluteenittomissa leipomuksissa käytämme lähituotettuja Virtasalmen Viljatuotteen jauhoja ja suklaan osalta teemme yhteistyötä Pandan kanssa – muutamina esimerkkeinä siitä, ettemme tingi laadusta.

Lue lisää arvoistamme täältä.

Leipomomme Leipälä

Leipomomme Leipälä

Leipälässä aamu alkaa, kun kaupunki vielä nukkuu. Vehnäleipomossamme valmistuvat ensin tuoreet aamiaissämpylät ja pullat, jotka toimitetaan lähes suoraan uunista kahvilallemme ja tilauksia tehneille asiakkaillemme. Aamupäivällä siellä puolestaan tuoksuu tuore leipä – leipurit vaivaavat ja riivaavat päivittäin aina inspiraation mukaan vaihtelevaa vaaleaa leipää kahvilamme lounaalle ja salaattien kanssa tarjottavaksi, sekä tietenkin talon ruislimppua ja saaristolaisleipää. Kun kiireisimmät aamuhetket ovat ohi, vilahtaa loppupäivä makeita piirakoita, brownieita ja muita herkkuleivoksia pyöräytellen.

Konditoriamme Kakkula

Konditoriamme Kakkula

Leipomomme yhteydessä sijaitsee Kakkula eli konditoriamme, josta olemme erityisen ylpeitä, sillä se on suorastaan harvinaisuus: kokonaan gluteeniton konditoria. Lähes kaikki kakkumme, suolaiset piiraamme ja moni muu leivos ovatkin gluteenittomia, vaikka voi olla, ettei moni kahvila Miriam’sin asiakas sitä niin vain hoksaakaan. Konditoriamme taustalta löytyykin suunnaton määrä pitkäjänteistä tuotekehitystä, testaamista, opettelua ja virheistä oppimista – lopputuloksenaan suussasulavia luomuksia, jotka maullaan päihittävät vehnästä leivotut serkkunsa.

Gluteenittomuuden lisäksi konditoriassamme on panostettu myös muihin erityisruokavalioihin. Kehitämme jatkuvasti esimerkiksi vegaanisia, maidottomia tai viljattomia tuotteita, jotta valikoimastamme löytyisi jotain sopivaa ja maukasta jokaiselle. Me Miriam’sissa uskomme, että herkuttelu kuuluu kaikille!

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme herkkukaupassa!

INSPIROIDU IDEOISTAMME