Lounas Jyväskylä

Miriam'sin suussa sulava salaattilounas

miriams_salaatti_lounas

SALAATTILOUNAS

Miriam'sin maistuvat lounaat Jyväskylän keskustassa

Lounaallamme valitset herkullisen salaatin runsaasta valikoimasta. Salaattivalikoimasta löytyvät aina myös sesongin raaka-aineista valmistetut vaihtuvat kausisalaatit.

Tuotteissamme kiinnitämme erityistä huomiota erityisruokavalioihin. Lisätietoa allergeeneista löydät salaattimenustamme tai paikan päällä kysymällä henkilökunnaltamme.

Tutustu herkulliseen salaattimenuumme TÄSTÄ.

salaatti_lounas_jyvaskyla

LOUNASINFO

Lounaamme sisältää aamulla itse leipomamme leipäbuffetin, veden, Papu-paikallispaahtimon tuorepaahdetun luomukahvin tai teetä.

Salaattilounasta tarjoilemme arkisin klo 10–15. Salaatteja on tarjolla joka päivä klo 18.30 asti, mutta arkisin klo 15.00–18.30 sekä lauantaisin salaatin hintaan ei sisälly jälkiruokakahvia tai -teetä.

Mikä saa asiakkaamme kehumaan salaattejamme niin herkullisiksi?

1) Käytämme vain aitoja, raikkaita ja puhtaita raaka-aineita, joita yhdistelemme salaateissamme harkitusti ja testatusti.

2) Koostamme salaattimme tarkkaan valitsemistamme raaka-aineista, jotta ne olisivat paitsi maistuvia ja ravitsevia, veisivät myös mukanaan kovimmankin nälän.

3) Valmistamme salaatit aina tilauksesta. Valmiita vitriinisalaatteja meillä ei tarjoilla lainkaan, vaan aloitamme salaattisi valmistamisen heti tilauksesi jälkeen – juustojen paistamista myöten.

herkulliset_salaatit_jyväskylä

Salaateistamme sanotaan monesti, että ne ovat Jyväskylän parhaita. Se onkin tavoitteemme. Pohjana salaateillemme toimivat mm. rapea ja raikas salaattisekoitus, mehukkaat kirsikkatomaatit, makeat viinirypäleet ja päärynät, tuoreet kurkut ja paprikat, avokado ja marinoidut punasipuliviipaleet.

Mikä kruunaisikaan raikkaan vastavalmistetun salaatin paremmin kuin juuri paistettu ja lämmin halloumi tai suussasulava mutta pinnalta rapea vuohenjuusto? Lisämausteeksi laitamme salaatteihimme vielä esimerkiksi paahdettuja siemeniä, rapeita ja sopivan suolaisia krutonkeja, talon paholaisenhilloa tai parmesaania. Mukaan mahtuu vielä yrtti- ja BBQ-maustettu kana, marinoitu tofu, loimulohi sekä herkulliset ja erillisessä kipossa tarjoiltavat salaatinkastikkeet, jotka muuten ovat nekin itse tekemiämme!

INSPIROIDU IDEOISTAMME