Tarjoilut ryhmille

Toteutamme monipuoliset tarjoilut ryhmille aina salaattilounaasta kakkukahveihin.


 Järjestä onnistunut tilaisuus Miriam'sin laadukkaiden tuotteiden avulla


Miriam'sin herkullisilla tuotteilla järjestät helposti monipuoliset ruokailut ja kahvitukset suuremmillekin ryhmille! Olemme toteuttaneet tarjoiluja esimerkiksi tyhy-päiviin, asiakastilaisuuksiin, avajaisiin, messuille sekä moniin muihin tapahtumiin.

miriams_ruokailut_ryhmille

RUOKAILUT

Tiedossa asiakastilaisuus, TYHY-päivä tai vaikkapa yhdistyksen pikkujoulut? Miriam'sin monipuoliset salaatit ja suolaiset tarjottavat ovat oiva vaihtoehto niin lounaaksi kuin illanistujaisiin. Toteutamme suositut salaattibuffetit ja kevyet ruokatarjoilut aina yksilöllisesti ja tarpeidesi mukaan.

kahvitukset_ryhmille_jyväskylä

KAHVITUKSET

Aamubrunssi, kakkubuffet tai iltapäivän pullakahvit? Laadukkailla konditoriatuotteillamme sekä suolaisilla purtavilla toteutamme maistuvat kahvitukset pienemmille ja isommille ryhmille. Meiltä onnistuvat myös cocktailtilaisuuden tarjoilut esimerkiksi yrityksesi avajaisiin tai pressitilaisuuteen.

Lue lisää ideoistamme ja menuehdotelmat virkityspäivän tarjoiluista TÄÄLTÄ!

Tarjoilut sinun tarpeisiisi

 
Monipuolisesta valikoimastamme kokoamme helposti sopivat tarjoilut tilaisuuden luonteeseen sopivaksi. Herkulliset salaattimme sekä makoisat kakkumme ja leivonnaisemme ovat lyömätön yhdistelmä, joilla hurmaat takuulla yleisösi olipa kyseessä sitten potentiaaliset asiakkaat, työntekijät tai yhdistyksen jäsenet.

Toimitamme tarjoiluja Jyväskylän alueella ja meiltä saat halutessasi myös esillepanon ja tarjoilupalvelun. Tarjoamme henkilökohtaista apua ja vinkkejä kokonaisuuden suunnitteluun, joten kysy rohkeasti lisää myynti@miriams.fi.

Tutustu valikoimaan

miriams_sali_kokoukset_juhlat

Tilaisuuden järjestäminen Miriam'silla

Kahvilamme tunnelmallinen ympäristö sopii loistavasti myös tilaisuuksien järjestämiseen! Voit varata pienemmälle seurueelle kahvilamme rauhallisen kabinetin (max 10hlö) esimerkiksi aamupalaveriin tai kokouspäiväksi. Suuremmille ryhmille varaamme myös kahvilan vihreää salia (max 40 hlö), joka on mahdollista eristää muusta kahvilasta. Tarjoilut toteutamme kahvilan monipuolisesta valikoimasta aina aamupalasta salaattilounaaseen ja pullakahveihin.

Kysy lisää mahdollisuuksista myyntipalvelustamme myynti@miriams.fi

INSPIROIDU IDEOISTAMME