Tilaus- ja toimitusehdot

 

Maksaminen verkkokaupassa

Verkkokaupassamme voit maksaa kaikkien kotimaisten pankkien verkkopankkipalveluilla, yleisimmillä luottokorteilla, laskulla tai MobilePay-sovelluksella.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Tilausvahvistus ja maksuvahvistus

Saat sähköpostiisi sekä tilausvahvistuksen ja kuitin Miriam’s Oy:ltä että maksuvahvistuksen Paytrail Oyj:ltä. Jos tilaus- tai maksuvahvistusta ei tule, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen myynti@miriams.fi.

Tilauksen noutaminen tai toimittaminen

Tilaus on noudettavissa valitsemananne ajankohtana Kahvila Miriam’sista osoitteessa Asemakatu 12, 40100 Jyväskylä. Noutaminen tulee tehdä kyseisen päivän aikana kahvilan aukioloaikoina ellei noudon muutoksesta ole sovittu etukäteen erikseen. Emme säilytä tuoretuotteita seuraavaan päivään.

Toimitusalueemme kattaa koko Jyväskylän. Huomioithan kuitenkin, että valittuasi toimituksen, tilauksen hintaan lisätään kilometriperusteinen kuljetusmaksu. Verkkokauppamme laskee kilometrimäärän ja perittävän maksun automaattisesti hyödyntäen Google Maps -sovellusta. Suosittelemme ilmoittamaan toimitukselle toivomanne ajankohdan niin, että mihin kellonaikaan mennessä haluaisitte toimituksenne olevan perillä, esim. “klo 8 mennessä”. Pidätämme oikeuden aikaistaa toimitusajankohtaa, jos toivomanne kellonaika ei ole mahdollinen. Ilmoitamme muutoksista mahdollisimman pian.

Yritysasiakkaat

Rekisteröityneiden yritysasiakkaiden on mahdollista sopia kanssamme laskutussopimus. Lasku lähetetään kuukausittain tai sopimuksen mukaan. Yksittäisistä laskuista ilman laskutussopimusta perimme 9 euron laskutuslisän. Sopimusasioista pyydämme olemaan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen myynti@miriams.fi tai puhelimitse p. 0505431487. Yksityisasiakkailta perimme laskutuksesta aina 9€ laskutuslisän.

Asiakkaan henkilötietojen käsitteleminen

Tilauksen tekemisen yhteydessä sinun edellytetään hyväksyvän myös henkilötietojesi käyttämisen verkkokauppatilauksesi käsittelyn, toimittamisen ja muiden tilaukseesi suoranaisesti liittyvien toimenpiteiden mahdollistamiseksi. Miriam’s Oy on sitoutunut käsittelemään asiakkaidensa henkilötietoja huolellisesti ja asianmukaisesti. Voit lukea lisää tietoturvaselosteestamme täältä.

Tilauksen peruminen tai palauttaminen

Asiakkaan on mahdollista peruuttaa tilaus 4 vrk ennen toimituspäivää. Verkkokaupan kautta tehdyistä tilauksista pidätämme peruutuksen yhteydessä käsittelykulun alkaen 7€. Verkkokaupassa myytävillä tuoretuotteilla ei ole palautusoikeutta, jota kuluttajansuojalain mukaisesti ei ole helposti pilaantuvilla elintarvikkeilla. Miriam’sin verkkokaupassa myytävillä muilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus. Halutessasi peruuttaa tilauksen, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen myynti@miriams.fi.

Virheellinen tuote, reklamaatio

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan mahdollisimman pian yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla osoitteeseen myynti@miriams.fi. Mikäli tuotteessa on reklamoitavaa, pyydämme palauttamaan mahdollisuuksien mukaan tuotteen meille, jotta voimme todentaa, onko tuotteessa ollut laadullista puutetta. Jos palauttaminen ei ole mahdollista, tulee lähettää meille valokuva tuotteesta. Käsittelemme jokaisen reklamaation yksitellen ja tapauskohtaisesti, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Riitatilanteissa sinulla on mahdollisuus hakea neuvoja ja opastusta kuluttajaneuvonnasta tai kuluttajariitalautakunnasta.