Konditoria & kahvila

Näin valmistamme hurmaavat herkkumme.

Taitavat leipuri-kondiittorimme tekevät työtään kahdessa kohteessa: vehnäleipomossamme Leipälässä sekä kokonaan gluteenittomassa konditoriassamme Kakkulassa.

Molemmilla on korvaamaton osansa siinä, millainen Miriam’s on: parhaat raaka-aineet, käsityö ja herkullisuus ovat meille tärkeitä niin kahvilassamme kuin verkkokaupassammekin.

Keitämme itse hillomme ja vaniljakreemimme, suklaamokkapiiraamme kahvi on paikallisen Paahtimo Papun luomusumppia, gluteenittomissa leipomuksissa käytämme lähituotettuja Virtasalmen Viljatuotteen jauhoja ja suklaan osalta teemme yhteistyötä Pandan kanssa – muutamina esimerkkeinä siitä, ettemme tingi laadusta.

Leipomomme Leipälä

Leipomomme Leipälä

Leipälässä aamu alkaa, kun kaupunki vielä nukkuu. Vehnäleipomossamme valmistuvat ensin tuoreet aamiaissämpylät ja pullat, jotka toimitetaan lähes suoraan uunista kahvilallemme ja tilauksia tehneille asiakkaillemme. Aamupäivällä siellä puolestaan tuoksuu tuore leipä – leipurit vaivaavat ja riivaavat päivittäin aina inspiraation mukaan vaihtelevaa vaaleaa leipää kahvilamme lounaalle ja salaattien kanssa tarjottavaksi, sekä tietenkin talon ruislimppua ja saaristolaisleipää. Kun kiireisimmät aamuhetket ovat ohi, vilahtaa loppupäivä makeita piirakoita, brownieita ja muita herkkuleivoksia pyöräytellen.

Konditoriamme Kakkula

Konditoriamme Kakkula

Leipomomme yhteydessä sijaitsee Kakkula eli konditoriamme, josta olemme erityisen ylpeitä, sillä se on suorastaan harvinaisuus: kokonaan gluteeniton konditoria. Lähes kaikki kakkumme, suolaiset piiraamme ja moni muu leivos ovatkin gluteenittomia, vaikka voi olla, ettei moni kahvila Miriam’sin asiakas sitä niin vain hoksaakaan. Konditoriamme taustalta löytyykin suunnaton määrä pitkäjänteistä tuotekehitystä, testaamista, opettelua ja virheistä oppimista – lopputuloksenaan suussasulavia luomuksia, jotka maullaan päihittävät vehnästä leivotut serkkunsa.

Gluteenittomuuden lisäksi konditoriassamme on panostettu myös muihin erityisruokavalioihin. Kehitämme jatkuvasti esimerkiksi vegaanisia, maidottomia tai viljattomia tuotteita, jotta valikoimastamme löytyisi jotain sopivaa ja maukasta jokaiselle. Me Miriam’sissa uskomme, että herkuttelu kuuluu kaikille!

INSPIROIDU IDEOISTAMME